ZA ČISTA I ZDRAVA PLUĆA: Uklanja sav katran i toksine iz pluća u roku od 72 sata…

 

Pluća su naš najvažniji organ, a danas vam donosimo recept pomoću kojeg možete izbaciti toksine i katran iz pluća. Namijenjen je prvenstveno pušačima, a mogu ga koristiti i oni koji ne konzumiraju cigarete.

Za ovaj napitak koji čisti pluća, potrebno vam je:
400 grama luka
1 litra vode
400 grama nerafinisanog šećera (Mi preporučujemo med ili javorov sirup)
2 kašike kurkuma
korijen đumbira veličine palca
Priprema:
1. Vodi dodajte šećer, stavite na vatru i pustite da zakipi.

2. Glavice luka narežite na četvrtine, raskomadajte korijen đumbira i oboje dodajte u zašećerenu vodu. Kad mješavina ponovno zakipi dodajte kurkum te smanjite vatru na laganu temperaturu.

3. Mješavina neka se kuva sve dok se količina vode ne smanji za pola. Zatim je procijedite i ulijte u staklenu posudu. Kada se potpuno ohladi stavite je u frižider.

Primjena:
Uzmite jednu kašičicu eliksira ujutro na tašte te navečer dva sata poslije obroka. Bićete prezadovoljni njegovim učinkom.

Neki lijekovi za kontrolu razine krvnog pritiska mogu doći u interakciju s đumbirom. Razina pritiska tada postane preniska pa se može narušiti i srčani ritam. Ako uzimate lijekove za kontrolu krvnog pritiska, nemojte početi s korištenjem đumbira prije nego što vam to doktor dopusti.

NAPOMENA: Sve što se nalazi u ovom tekstu je samo u informativne svrhe, a ne u svrhu pružanja medicinskih savjeta. Trebali biste kontaktirati svog liječnika kako biste dobili savjet u vezi s bilo kojim posebnim zdravstvenim problemom, stanjem ili prirodnim receptom.