Tužno, ali istina – žene dobra srca se ne cijene

 

Ako je žena dobrog srca, to ne znači da je budala ili naivac. Ona vidi iste stvari kao i drugi.

Može razlikovati poštene ljude od lažnih. Ona zna koga zapravo zanima a ko samo oponaša svoj stav. Ona sve razumije, ali svejedno se ne mijenja i ne dopušta da drugi utječu na nju.

Žena dobrog srca lako pronalazi ljubav, jer traži stvarne, trajne veze. Naginje se pronalaženju partnera koji će joj postati najbolji prijatelj.

 

 

Ona traži nekoga ko će je prihvatiti onakvu kakva jest i ko će joj dopustiti da pokaže svoju ljubav onako kako želi.

Ova žena odnos ne tretira kao igru ​​i ne manipulira. Dobra žena u srcu nije slabog karaktera, zna oprostiti. Smatra da svi zaslužuju drugu priliku.

Ona vidi što je u ljudima najbolje i vjeruje da svaka osoba može pogriješiti. Svi radimo stvari za kojima nam je žao, ali od njih učimo.

Svoju dobrotu tretira kao blagoslov. Zna da joj dobrota neće uvijek biti od korist, ali sigurna je da će je na kraju ova kvaliteta odvesti tamo gdje želi. Dobra žena u srcu neće utjecati na mišljenje drugih ljudi.

Zna da će je loše kritizirati, ali uvijek će se osjećati korak ispred svih. Uvijek će biti povezan s nečim duhovnim i dubokim. Ona vjeruje Bogu i vidi nešto lijepo u svakoj situaciji

Svako može započeti svoj život ispočetka. Dobra žena u srcu nije vođena pravilima, već humanim osjećajem. Ne treba joj osoba koja će joj reći kakva da bude, jer voli sebe onakvom kakva jest.

Ona vidi ljepotu boli i pronaći će način da bude dobra čak i kad će joj biti teško. Odabrat će ljubaznost čak i ako se suoči s neprijateljskim stavom.

Preuzeto sa: POZITIVANSTAV.COM