STAVITE ROLNU TOALET PAPIRA U ORMAR I GLEDAJTE ČUDO: Zauvijek ćete se riješiti problema koji muči svakog od nas

Neprijatan miris u garderobi ne mora da potiče od držanja ustajale odeće u njoj. Čak i ako se uvjerite da je na policama samo prethodno oprana odjeća, vremenom možete osjetiti specifičan miris.

Često je to zbog neiskorišćenih materijala skrivenih unutra – nenošene odjeće, posteljine, peškira i svega ostalog za čime retko posežete. Sve zato što u ormarima nedostaje pravilan protok vazduha i vremenom se pojavljuje uporan problem čak i u najčistijim enterijerima.

 

Prije nego što ovu metodu smatrate apsurdnom, dajte joj šansu.

Stavite rolnu mirisnog toalet papira u orman i imaćete efekat korišćenja osveživača vazduha, a pritom ćete mnogo uštediti. Rolnu je najbolje staviti na onu policu (ili fioku) gdje čuvate slabo korišćenu garderobu.Ako vam se ne sviđa miris parfimisanog papira, možete ga napraviti sami. Sve što treba da uradite je da kupite toalet papir bez mirisa i našpricate rolnu eteričnim uljem.Da biste se trajno riješili problema, ne zaboravite da spriječite njegovo ponavljanje. U tu svrhu, jednom u nekoliko dana provetravajte ormare. Najbolje je kombinovati sa provjetravanjem cijelog stana. Izvadite nenošenu odjeću svakih nekoliko mjeseci i properite je. Zahvaljujući ovome vaše sve stvari će uvijek mirisati.