SLIČAN SE SLIČNOM RADUJE: Mandić se zahvalio Dodiku na ordenu – “U Crnoj Gori održaće se skup podrške srpskom narodu”

“Hvala predsjedniku Republike Srpske Miloradu Dodiku na privilegiji koju mi je ukazao i odlikovao me Ordenom časti sa zlatnim zracima”, napisao je na Twitteru lider Nove Andrija Mandić.

Mandić je u objavi na Tvwitteru Kosovo nazvao lažnom državom i najavio “skup podrške srpskom narodu na KiM”.

“Republika Srpska je uvijek bila bastion istine i pravde, a predsjednik Dodik i rukovodstvo RS pravi primjer kako se nacionalni političari rukovode interesima sopstvenog naroda, a ne stranog faktora, što su principi i političkog saveza „Za budućnost Crne Gore“.

To je važno naglasiti u ovim momentima kada se progone Srbi na Kosovu i Metohiji i bore za osnovna ljudska prava i slobode. Najoštrije osuđujem bahatost Albina Kurtija i njegovih batinaša lažne države Kosovo i pozivam na razum one kojima je nasilje jedini odgovor na otpor bezakonju i nepravdi.

Iz tog razloga će se u Crnoj Gori održati i skup podrške srpskom narodu na KiM gdje ćemo poslati jasnu poruku da naši sunarodnici nikada neće biti sami i da će uvijek biti zajedno sa nama iz Crne Gore i sa svim drugim Srbima ma gdje oni živjeli”, stoji u objavi Mandića.