Pušači, za 3 dana IZBACITE SAV OTROV iz pluća! NEVEROVATNA metoda skida katran sa ZIDOVA PLUĆA…

 

Pušači, za 3 dana IZBACITE SAV OTROV iz pluća! NEVEROVATNA metoda skida katran sa ZIDOVA PLUĆA: Izbacuje masnoće i višak vode…

Čišćenje tijela od toksina je itekako poželjna i bitna stvar u životu svakog pušača. Zato pušači ako ste ikako u mogućnosti sa vremena na vrijeme uradite ovu stvar, i probajte svakako da smanjite broj cigareta po jednom danu…

Cijeli TRETMAN traje samo 3 dana, a 2 dana prije početka prestanite jesti i piti mliječne proizvode.Prvog dana čišćenja, posljednji obrok nek vam bude u 19 sati, a prije spavanja popijte šolju biljnog čaja i to bez šećera. Možete tek dodati malo meda da bi dobili na aromi i to je sve.

Prije doručka popijte 300 ml vode sa limunom, a nakon doručka 300 ml soka od grejfuta. A prije doručka i ručka popijte 300 ml prirodnog soka od mrkve, to će vas dodatno pročistiti.

Za vrijeme ručka popijte 400 ml soka koji je bogat kalijumom. Druge noći, prije spavanja 400 ml soka od brusnice. Sva 3 dana se opuštajte u toploj kupki najmanje 15 minuta, to će pomoći proces prečišćavanja.

Pušači, za 3 dana IZBACITE SAV OTROV iz pluća! NEVEROVATNA metoda skida katran sa ZIDOVA PLUĆA:

Preuzeto sa: https://novadanas.com/