PROTRESANJEM TELA ZABORAVITE NA ZAČEPLJENE VENE, ZAGUŠENJA LIMFE I INFARKT

Kada je akademik Aleksander Aleksandrovič Mikulin, poznati dizajner aviona, tvorac klipnih, turbopropelerskih i turbomlaznih motora za avione, počeo da ima zdravstvenih problema, zainteresovao se za razvoj metoda koje su omogućile da se zaboravi na bolesti i živi dug, ispunjen život.

TAJNA DUGOVEČNOSTI

Akademik Mikulin stvorio je gimnastiku, koja se sastojala od najjednostavnijih vežbi, vrste protresanje – pete od poda. Ova tehnika poboljšava protok krvi, sprečava začepljenje vena i normalizuje krvni pritisak. Poboljšava se i rad mozga: u glavi nema traga težini i bolovima.

Ustanite i ispravite se, stavite stopala zajedno, stisnite zube. Podignite pete 3-5 cm od poda, a zatim naglo spustite. Kao rezultat rezultirajućeg podrhtavanja, venski ventili dobijaju dodatni impuls da potisnu krv nagore.

Napravite 30 ovih uspona i padova 5 puta dnevno i neće se pojaviti nikakve misli o bolesti! Radite vežbu polako: 1 protresanje u sekundi.

Takva gimnastika je posebno korisna za ljude koji moraju dugo da stoje ili sede na poslu. Ovu vežbu mogu izvoditi čak i oni kojima je zabranjeno trčanje ili brzo hodanje.

Protresanje tela je efikasna prevencija tromboflebitisa, infarkta miokarda i moždanog udara. Neverovatno je da je 1 jednostavna vežba toliko korisna!

Podelite sa prijateljima istinsku tajnu dugovečnosti!