PROSTAK KRSTIĆ, KAO I PREMIJERKA SRBIJE: Nakon Brnabićke i Vučićev propagandista se iznervirao, napustio studio Pinka i voditelju poručio da jede g**na (VIDEO)

Nebojša Krstić, jedan od propagandista režima Aleksandra Vučića, predsjednika Srbije, se tokom specijalne emisije na TV Pink o protestima iznervirao i napustio studio, te tom prilikom uputio prostački izraz. Prethodno je prostačkim uvredama opoziciju u Skupštini Srbije “počastila” premijerka Ana Brnabić.

“Dozvoli mi samo da kažem”, rekao je Krstić dok je govorio Saša Milovanović, glavni i odgovorni urednik Srpskog telgrafa.

Na šta je Predrag Sarapa, TV voditelj, nastavio: “Evo saobraćaj se odvija neometano…”, a kad je Krstić već napuštao studio, Sarapa mu je rekao: “Izvolite gospodine Krstiću.”

Krstić: “Ma jedi g**na više.”

Inače u tom trenutku je Pink prikazivao snimak ispred Skupštine Srbije, gdje je ostala manja grupa ljudi, dok su demonstranti već uveliko bili na auto-putu na Novom Beogradu i Gazeli.

Sinoćnji treći po redu skup protiv nasilja okupio je više desetaka hiljada ljudi.

Povod za proteste koji se održavaju u Beogradu, ali i u mnogim drugim gradovima Srbije, jesu dvije tragedije koje su nas zadesile prošle sedmice, kada je u stravičnim pucnjavama u OŠ “Vladislav Ribnikar” i u selima u okolini Smedereva i Mladenovca.