POTRESNA ISPOVIJEST MAJKE REFIJE: “MOG ISMARA UBIO JE SIN POLICIJSKOG INSPEKTORA TK. SAD RADI I ŽIVI U NJEMAČKOJ”

Amar Mustedanagić se sumnjiči da je 21. decembra prošle godine, u ranim jutarnjim satima, oko 2,30 sati, na “južnoj magistrali” u Tuzli, u blizini TC Mercator, upravljao vozilom “golf 5” u vlasništvu druge osobe koja je tada bila na mjestu suvozača.

Nije obratio pažnju na prisustvo pješaka koji nalazio na kolovozu, te je prednjim desnim dijelom vozila udario pješaka Ismara Subašića.

Mustedanagić je od ranije poznat sudskim organima piše Crna-Hronika

Nakon što je Crna-hronika otkrila da je osoba koja je prije šest mjeseci usmrtila pješaka, dobila posao na UKC Tuzla, isti je konkurs poništen. Zbog toga je Amar potražio svoju sreću u Njemačkoj gdje trenutno živi i radi.

Ismarova majka, podijelila je potresnu ispovijest.

Ubica moga sina Ismara je još uvijek na slobodi koji neometano živi i radi u Njemačkoj dok traje suđenje za ubistvo mog sina i gdje sudija Emir Sinanović ne vidi ništa sporno.

Poslije saslušanja svjedoka i obavljenog vještačenja sudija Emir Sinanović umjesto da završi postupak i dalje ne želi da to završi a UBICA i njegov advokat po službenoj dužnosti Hećimović Bakir ( kojeg mi građani plaćamo svojim sredstvima) a UBICA radi neometano u Njemačkoj dovode neuropsihijatra da ga proglase neuračunljivim i da je moj sin kriv jer mrtva usta ne govore.