POPRAVLJA KRVNU SLIKU, JAČA IMUNITET, ČISTI JETRU: RECEPT ZA OVAJ DOMAĆI SIRUP DAJE ZAGARANTOVANE REZULTATE!

Naročito će pogodovati anemičnim osobama. Ovaj sirup je veoma zdrav i namijenjen osobama koji imaju lošu krvnu sliku. Nakon nedelju dana ćete primetiti prve promene, a za dva meseca če vam krvan slika biti odlična.

Pored popravljanja krvne slike, sirup od cvekle, znčajno jača imunitet u vrlo kratkom roku, a sve zahvaljujući velikoj količini minerala i vitamina koje ima.

Pored belančevina, masti i ugljenih hidrata, cvekla sadrži i minerale kao što su kalcijum, kalijum, natrijum, fosfor, magnezijum, gvožđe, flor, mangan, bakar, jod, sumpor, brom i druge. U velikim količinama sadrži i vitamine B1, B2, C , kao i vitamin B12 koji je izuzetno redak.

Za pripremu sirupa od cvekle biće vam potrebno:

1 kg cvekle, Pola kilograma šargarepe, 2 narandže, Pola kilograma kiselih jabuka, 1 limun, 500 grama domaćeg meda.

Priprema:

Oljuštite cveklu, šargarepu i jabuke i isecite na sitne komade i ubacite u sokovnik. Nakon toga dodajte i sok od narandže i limuna i med. Sve dobro pomešajte i prespite u staklenu flašu. Ovaj sirup uzimajte svako jutro na prazan želudac, oko 1 dcl razblažen sa vodom.

Napomena:

Prirodni lijekovi na našem portalu služe kako bi pomogli ljudima. No, uvjek znajte. Ukoliko imate neki zdravstveni problem. Prvo što trebate uraditi jeste da se konsultujete sa lekarom. Ni u kakvom slučaju se nemojte oslanjati na alternativnu medicinu. Bez stručnog mišljenje.

Source featured image: Flickr.com. By Calgary Reviews licencesed under CC BY 2.0

Izvor: stil.kurir.rs/narodnilijek.com