Pogledajte trošnu kućicu u kojoj je Rada Manojlović odrasla: Poljski wc, kupala se u malenom koritu, bavili se poljoprivredom (FOTO)

 Rada Manojlović nikada nije krila da je odrasla na selu, da je iz radničke porodice i uvijek je to sa ponoso isticala. Njen otac je radio na polju i na pijaci iako je njegova kćerka počela mnogo da zarađuje on je i dalje borio se i zavisio sam od sebe.

Kako je i sama Rada rekla on je od jutra do mraka radio u polju, četvrtom i subotom je bio na pijaci i prodavao je čak i toaletni papir.

“Moj tata prodaje toaletni papir na pijaci i to ne samo to nego mnogo sitnica, baterije za satove, sijalice, plinske boce, ma svga kod njega ima. Naravno da ne mora da radi, 15 godina ga molim to ali ne želi. On voli svoj posao i svoj dinar i to ga drži u životu.”

Rada je odrasla u trošnoj kućici u selu Četerež za koju je zaista mnogo vezana. Nakon što joj je majka umrla ona je živjela sa ocem i sestrom i sav novac koji bi zaradila je uložila u novi dom da svima bude lijepo. Ona je uložila rpreko 100.000 eura za nekretninu.