PIJTE OVAJ NAPITAK PRED SPAVANJE I GLEDAJTE KAKO SALO NESTAJE: Za 15 dana može da istopi i do 3 kg (RECEPT)

 

Ovaj napitak će dobro doći svim damama koje pokušavaju da skinu koji kilogram pred ljetnu sezonu

Salo na stomaku nije samo estetski problem, nego i zdravstveni. Previše nakupljenih masnih naslaga na ovom području može da dovede do povećanog rizika od kardiovaskularnih bolesti.

Pronašli smo napitak koji će vam pomoći u skidanju kilograma sa ovog dela tela. Uz redovnu fizičku aktivnost prve rezultate ćete vrlo brzo primijetiti. Pravilo glasi, da se pije svako veče pred spavanje, jer će tako biti najdjelotvorniji.

Vjerovatno sve što je potrebno za njegovu pripremu već imate u svojoj kuhinji, pa proces mršavljenja možete započeti već danas.

Napitak se priprema od:

Jednog krastavca
Malo peršuna
Jednog limuna

Priprema se jednostavno, potrebno je da sve sastojke stavite u blender i dodate čašu vode. Izmiksajte sve dok se ne pretvori u sok i eliksir za mršavljenje je spreman.

Evo kako utiče na tijelo i masne naslage:

Krastavci su poznati po malom broju kalorija i velikoj količini vode. Peršun deluje kao prirodni diuretik, a sadrži i vitamine A, B, C koji kontrolišu zadržavanje vode u organizmu dok spavate. Limun će napitku dati bolji ukus, a takođe će doprineti boljem radu creva i digestivnog sistema.