Ovo je porodica Martinović, prve žrtve masakra u Cetinju: Borilović ubio Natašu i dvoje djece

Dječaci su preminuli na licu mjesta, dok je njihova majka Nataša podlegla povredama u bolnici

Prve žrtve pomahnitalog Vuka Borilovića, koji je jučer počinio masakr na Cetinju, bile su medicinska sestra Nataša Pajović-Martinović i njena dva sina, Marko (11) i Mašan (8).

Pomahnitali Borilović je, prema prvim podacima istrage, jučer oko 15:30 došao na sprat kuće u kojoj su kao podstanari živjeli Martinovići. Tada su u kući bili samo Nataša i sinovi, dok njen muž nije bio tu. Navodno je do rasprave došlo zbog kirije.

Borilović je tada uzeo oružje i zapucao, prvo u djecu koja su se pokušala sakriti iza vrata, a onda i u Natašu. Dječaci su preminuli na licu mjesta, dok je njihova majka Nataša podlegla povredama u bolnici.

Mještani Cetinja dijele fotografije žrtava uvijenih

Kako navode crnogorski mediji, Borilović je potom pozvao Natašinog supruga Miloša, te mu rekao: “Pobio sam i tvoju i moju porodicu”, a onda je nastavio svoj krvavi pir.

Otišao je do komšija, porodice Drecun, i zapucao ubivši troje ljudi, Danijelu, Dimitrija i Rajka, a onda teško raio i njihovog unuka i sinovca Aleksandra. Ni tu se nije zaustavio. Potom je pucao na svog ujaka Gorana Đurišića, te komšije Milana Mitrovića, Aleksandru i Danijelu Radunović. Nastavio je i dalje pucati. Ranio je još četvoro komšija, kao i policajca Ljubišu Maksimovića koji je pokušao da ga obuzda.

Pomahnitalog Borilovića je usmrtio mještanin Nenad Kaluđerović.

Cetinje, ali i cijela Crna Gora, te region su u šoku nakon masakra koji se dogodio. Inače, za Borilovića kažu da je i sam otac troje djece, da je bio miran i povučen čovjek, ali da se u posljednje vrijeme promijenio. Njegova porodica kobnog dana nije bila kod kuće.