OVO ĆE VAS PREPORODITI: Provjereni prirodni ruski napitak protiv bolova u kičmi i zglobovima…

 

Ovaj prirodni lek može kako održati zglobove u dobrom stanju, smanjiti bolove i istovremeno otkloniti mnoge probleme koje prate ove tegobe.

Recept za bolne zglobove i leđa glasi:
Očistiti 300-400 gr belog luka i sitno iseckati, a zatim staviti u teglu i preliti ga 1 litrom kvalitetnog nerafinisanog biljnog ulja (maslinovo, suncokretovo…).

Zatvorite poklopcem i ostavite teglu na tamno mesto na sobnoj temperaturi, na 2 nedelje, ne zaboravite svakodnevno mućkati sadržaj tegle.

Na kraju ćete dobiti ulje belog luka, koje treba da se procedi kroz 3-4 sloja gaze ili dvaput kroz sitnu plastičnu cediljku. (Tekst se nastavlja ispod)

Kako se koristi:
Ulje se utrljava u bolna mesta, na primer u donji deo leđa (krsta) kod osteohondroze, bolova u leđima ili u bolne zglobove na rukama i nogama kod artroze.

Pokriva se najlonskom kesom u utopljava se preko noći (na ruke – rukavice, na noge – čarape).

Beli luk poboljšava cirkulaciju krvi u bolnim zglobovima, samim time pomaže uspostavljanju njihovih funkcija. Terapija bi trebalo da traje dva meseca. Pre upotrebe prirodnih sredstava obavezno se konsultujte sa lekarom.

NAPOMENA: Sve što se nalazi u ovom tekstu je samo u informativne svrhe, a ne u svrhu pružanja medicinskih savjeta. Trebali biste kontaktirati svog liječnika kako biste dobili savjet u vezi s bilo kojim posebnim zdravstvenim problemom, stanjem ili prirodnim receptom.

Izvor: DnevniMagazin