Ovaj čovjek tvrdi da je našao lijek protiv raka i već izliječio preko 5.000 ljudi

 

Zbog svog ulja Rick Simons borio se s policijom i sudstvom. Među onima koje je izliječio je i on sam
Rick Simpson poznati je borac za legalizaciju marihuane u medicinske svrhe. Također, tvrdi da je uljem od kanabisa izliječio više od 5000 ljudi, među kojima je i on sam. Pobijedio je rak kože iako su ga i liječnici već otpisali.

U intervjuu za srpski Telegraf progovorio je o svemu tome, ali i o borbi s policijom, sudstvom te o receptu za njegov lijek. U Beogradu je sudjelovao na tribini za legalizaciju marihuane u medicinske svrhe.

‘Uvijek kažem ljudima – kanabis će vas izliječiti, ili ćete shvatiti da je to najbolji lijek koji trenutno postoji na svijetu’, smatra Rick koji je prije gotovo 12 godina na svoje rane koje su bile rezultat raka kože kapnuo nekoliko kapi ulja.

‘Nakon četiri dana skinuo sa zavoje i nisam mogao vjerovati što vidim. rana više nije bilo, a koža mi je bila ružičasta kao kod bebe’, priča Rick.

Njegova terapija pomogla je, kaže, mnogima, a kako je trebao sirovinu za lijek počeo je uzgajati marihuanu zbog čega mu je u tri godine policija četiri puta upadala na posjed. U Kanadi je završio i na sudu optužen za uzgajanje, posjedovanje i prodaju marihuane, ali kažnjen je tek novčanom kaznom od 2 tisuće dolara. Čak mu je i sudac na suđenju, tvrdi, rekao da bi ga trebalo nagraditi, a ne osuditi.

Rick tvrdi da u životu nije prodao ni gram trave, a recept za ljekovito ulje od kanabisa objavio je na web stranici phoenixtears.ca. Vladama poručuje da dozvole građanima uzgoj i korištenje kanabisa u medicinske svrhe.

(telegraf.rs/DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/dh)