NOVI UDAR NA DODIKA IZ SRBIJE: Hladan tuš voždu iz Laktaša stiže s njegove omiljene Happy televizije…

Novo neugodno iznenađenje za Dodika stiže nakon medijskog rata koji se danima vodi na relaciji Beograd – Banja Luka.

Da li je Milorad Dodik nacionalno blago Srba i Republike Srpske – tema je koju je otvorio upravo predsjednik RS-a i prvi čovjek SNSD-a, a koju je javnost dočekala sa nevjericom.

Izjava kako je upravo on nacionalno bogatstvo Srba i Republike Srpske izazvala je oštru raspravu u javnosti na tu temu, pa su mnogi upitali da li je Dodik izgubio vezu sa realnošću i na čemu bazira svoju tezu?

-Mislim da sam nacionalno bogatstvo Srba i Republike Srpske. Ja mislim… i nisam umišljen. Ozbiljno vam kažem. Ne može se mene ni klonirati ni patentirati. Mislim da moja volja, i energija koju ulažem u poziciju RS, očuvala je njene konture, očuvala je ovo što sad imamo. Učinila je da je Republika Srpska mirna, stabilna, da nema izazova te vrste – rekao je Dodik gostujući u emisiji Mate Đakovića na RTRS-a.

On je još dodao da u RS ima zadovoljnih i nezadovoljnih, kao i svugdje u svijetu, „ali da se ovdje može živjeti i da se otvaraju perspektive i šanse da ljudi zarade“.

-Svako onaj ko hoće da radi danas može u RS da zaradi – ustvrdio je Dodik.

Video u kojem Dodik govori da je on „nacionalno bogatstvo Srba i RS“ veoma brzo je dospio na društvene mreže i izazvao lavinu komentara.

Politički analitičar Velizar Antić je Dodikovu izjavu nazvao „potpunim gubitkom dodira sa realnošću“.

Sličnu ocjenu je dao i banjalučki advokat Aleksandar Jokić, koji kaže da mu je sada jasno „da nacionalne teme neće nikada ispasti iz prvog plana“.

-Jer se samo na tim temama gradi kult ličnosti – ocijenio je Jokić.

Novo neugodno iznenađenje za Dodika stiže nakon medijskog rata koji se danima vodi na relaciji Beograd – Banja Luka, nakon što je UNA TV, televizija koja se povezuje s Igorom Dodikom, sinom predsjednika bh. entiteta RS Milorada Dodika, izvještavala s masovnih demonstracija u Beogradu koje su bile usmjerene protiv režima Aleksandra Vučića.