NABORANI VRAT, MLITAVE RUKE I OPUŠTENI KUKOVI STVAR SU PROŠLOSTI! OVAJ LEK ĆE UZNEMIRITI PLASTIČNE HIRURGE

Izgubljena elastičnost, opuštenost kože na rukama, vratu, stomaku i butinama česta je pojava kod žena nakon 45 godina. Strast prema dijetama, drastičan gubitak kilograma, hormonalni poremećaji – sve ovo utiče na stanje kože, jer sa godinama ćelije više nisu u stanju da se oporave tako brzo kao ranije.

Ipak, postoji lek koji, ako se redovno koristi, može zategnuti kožu i vratiti joj elastičnost. Koristite savet koji vam predlaže „Dnevni Magazin“

VEŽBE KOJE POMAŽU ZA ZATEZANJE PROBLEMATIČNIH DELOVA
Ulje kamfora je popularan i efikasan proizvod za negu kože i kose. Koristi se za uklanjanje akni, uklanjanje ožiljaka, peglanje bora i ubrzavanje rasta kose. Zbog svog bogatog sastava i sposobnosti da podstakne obnavljanje ćelija, ovaj proizvod daje odličan efekat u oblogama za mršavljenje i zatezanje kože.

Pažnja! Ulje kamfora ne bi trebalo da koriste pacijenti sa epilepsijom i preosetljivošću na lek.

Kafa (tačnije kofein) je verni saveznik onima čija je koža izgubila elastičnost i počela da stari. Aktivira metaboličke procese, jača, poboljšava elastičnost kože. Sprečava rak kože.

Postoji nekoliko vrsta kozmetičke gline sa jedinstvenim svojstvima: bela, plava, zelena, ružičasta, crvena, crna … Sve imaju izražen efekat zatezanja, ali najpogodnije za smanjenje obima – plava i crna. Glinu možete kupiti u bilo kojoj apoteci.

PRIPREMA I PRIMENA

  1. Razblažite glinu vodom u skladu sa uputstvima na pakovanju. Trebali biste dobiti masu sa konzistencijom guste pavlake.
  2. Dodajte talog kafe i ulje kamfora, promešajte. Količina kamfora je individualna i zavisi od osetljivosti kože. Najbolje je započeti sa 0,5 kašičice.
  3. Nanesite smesu na kožu problematičnih mesta, umotajte telo prozirnom folijom, stavite nešto čvrsto da obezbedite toplotni efekat. Oblog držite 30-40 minuta, a zatim isperite toplom vodom i nanesite hranljivu kremu.

Ciklus od 10 takvih obloga (2-3 nedeljno) vidljivo će zategnuti kožu. Efekat će biti vidljiv već nakon prvog postupka: omražena rastresitost će nestati, a zbog uspostavljanja ravnoteže vlage koža će postati glatka i elastična. 

Prijatelji će biti sretni da saznaju više o ovom divnom alatu, podelite članak sa njima!