Kako sam izliječila ŠTITNU ŽLIJEZDU prirodnim putem uz ovaj recept

 

Štitnjača je endokrina žlijezda u obliku leptira, čije je mjesto u prednjem donjem dijelu vrata. Njena je funkcija proizvodnja hormona štitnjače, koji se oslobađaju u krv i prenose u sva tjelesna tkiva.

Poremećeni rad štitnjače dovodi do brojnih zdravstvenih problema, poput umora, nemira, debljanja, gubitka kilograma i drugih.

Ovisno o određenom problemu, znakovi poremećaja štitnjače mogu varirati i razvijaju se postupno. Međutim, žene su osjetljivije na probleme sa štitnjačom od muškaraca i mogu dovesti do problema s menstrualnim ciklusom, problema tijekom trudnoće i poteškoća u zatrudnjenju.

Ovo su najčešći simptomi kod poremećaja rada štitnjače:

Suha koža
Visoka razina kolesterola
Promukli glas ili neobičan osjećaj u vratu
Hipertenzija
Bolovi udova i mišića
Promjene apetita
Iscrpljenost
Stanjivanje kose
Problemi sa štitnjačom rezultat su nedostatka joda, jer u slučaju niske razine joda. Štoviše, hipotireoza je također povezana s nedostatkom selena i njegove dovoljne količine smanjuju rizik od otekline štitnjače ili guše.

Uz ovaj prirodni lijek možete regulisati nivo potrebnih elemenata za zdrav rad štitnjače:

Sastojci koji su vam potrebni za recept:

40 crnih oraha
1 kg meda

Upute za pripremu recepta:

Operite orahe, osušite ih i stavite u teglu. Dodajte med i ne pokrivajte ga, već ostavite staklenku na mjestu gdje će 40 dana biti stalno izložena sunčevoj svjetlosti.

Nakon toga procijedite i ulijte tekućinu u staklenu bocu.

Kako se koristi ovaj moćni eliksir:

Pijte žličicu ovog lijeka svako jutro, natašte.

Takođe možete spremiti i čuvarkuću u medu:

Ova smjesa uspješno liječi miome i ciste na maternici te probleme sa štitnjačom. Djeluje detoksikacijski, pa se preporučuje nakon neumjerenosti u jelu i piću. Pomiješana s vrućom vodom, smjesa čuvarkuće i meda snizuje temperaturu.

Kako je koristiti:

Sameljite 750 g listova čuvarkuće i pomiješajte ih s kilogramom meda. Uzimajte jednu žlicu ujutro natašte i tijekom dana jednu do dvije žlice.

Spremite i vi neki od ova dva kvalitetna recepta.