HRONIČNO STE VIŠE NEGO UMORNI: Isprobajte ovaj jako snažan lijek koji čisti krv i jača organizam…

 

Upozoravamo da je napitak jako snažan…

Zadržavanjem toksina u krvi postajemo hronično umorni, patimo od nadutosti i imamo problema s cirkulacijom. Kako se ne bi zadržavali toksini u krvi treba povremeno napraviti čišćenje. Zadržavanjem toksina u krvi postajemo hronično umorni, patimo od nadutosti i imamo problema s cirkulacijom. Ove tegobe mogu se odstraniti s pomoću jednostavnog pripravka iz vaše kuhinje. Ovaj ljekoviti napitak čisti krv, uklanjajući višak masnoće i soli iz organizma te ubrzava metabolizam.

Sve što vam treba je bijeli luk-domaći i vino-crno:

RECEPT:

Sastojci:

– 12 sitnih dijelova (čehno) bijelog luka

– pola litra crnog vina (po mogućnosti domaćeg)

Priprema:

Bijeli luk očistite, narežite na četvrtine i stavite u staklenku. Dodajte pola litre crnog vina i posudu dobro zatvorite. Držite je na sunčanom/svijetlom mjestu oko dvije sedmice. Svaki dan je nekoliko puta protresite, kako bi se sastojci izmiješali. Nakon dvije sedmice, procijedite sadržaj staklenke i stavite u staklenu bocu.

Primjena:

Uzimajte 1 čajnu žličicu tri puta dnevno, u periodu od mjesec dana.

Upozorenje:

Ovo je snažan napitak za čišćenje i jačanje krvi pa ga primjenjujte s razmakom od 6 mjeseci između dva tretmana. Dakle, preporuka je da se ovaj lijek ne koristi narednih 6 mjeseci nakon uzimanja lijeka prvih mjesec dana. Budite zdravi!!

Izvor: dnevno