Evo kako za 10 DANA ukloniti kamen iz bubrega pomoću PROSA (RECEPT)

 

U narodnoj medicini se koristi kao prirodni lijek za liječenje urolitijaze (stvaranje kamena u mokraći i urotraktu). Efikasno čisti bubrege, eliminiše pijesak i sluz, uklanja sitno kamenje iz bubrega i bešike, pomaže kod ženskih bolesti i liječi cistitis.

Inače, proso je jedna od najpoznatijih žitarica koja posjeduje visoku hranljivu vrednost i ljekovita svojstva. Predlažem vam jedan zaista čudesan i djelotvoran recept ruske narodne medicine za liječenje bubrega koji ce pomoći u čisćenju bubrega, izlučivanju sluzi, pijeska i sitnog kamenja.

Recept uklanjanja kamena iz bubrega
Uveče, 1 cašu (200 gr ) prosa isperite u toploj vodi. Naspite proso u veću teglu (od 3 litre) i prelijte 2/3 tegle vrućom prokuhanom vodom. Poklopite, dobro promućkajte, umotajte u nešto toplo i ostavite da prenoći.

Ujutru ponovo promućkajte. Primjetićete bijelu mutnu tečnost u tegli. Ovo i jeste vaš lijek. Izlijte tu tečnost iz tegle u drugi sud. Pijte u toku dana bez ograničenja, u bilo kojoj količini, kad god poželite.

Proso nemojte bacati. Skuhajte zdravu kasu i pojedite je za dorucak. (1 čaša prosa, 3 čaše vode, kuha se 15-ak minuta). Uveče pripremite novu porciju za sutradan, po istom postupku. Ovaj odvar treba piti 10-15 dana. (Tekst se nastavlja ispod)

Rezultat: poslije 10-15 dana kamen će se rastopiti i izaći će zajedno sa urinom, a bubrezi su očisćeni od pijeska, sluzi i kamenja. Eliminisana je upala, obnovljeno su tkivo bubrega i organa urinarnog trakta.

Ova žitarica je pristupačna svakome. Nije skupa, možete je pronaći u svim radnjama zdrave hrane. Uvođenjem prosa u svoju ishranu doprinećete zdravlju svojih bubrega.

Prevencija je to o čemu je neophodno misliti, jer će vaš organizam izbjeći potencijalne bolesti i čistićete ga na prirodni način.

NAPOMENA: Sve što se nalazi u ovom tekstu je samo u informativne svrhe, a ne u svrhu pružanja medicinskih savjeta. Trebali biste kontaktirati svog liječnika kako biste dobili savjet u vezi s bilo kojim posebnim zdravstvenim problemom, stanjem ili prirodnim receptom.

Izvor: uspesnazena.com