ELMEDIN KONAKOVIĆ TVRDI: “Nadomak smo pobjede i odlaska u opoziciju ovog kriminalnog režima” Narod i pravda je jedna od stranka okupljenih u tzv Osmorku koji učestvuju u pregovorima za formiranje vlasti nakon održanih Općih izbora u oktobru.

 

Elmedin Konaković, lider Naroda i pravde na Facebooku je demantovao pojedine medijske navode da je u Posavskom kantonu kadar PDA podržao SDA u izboru delegata u federalnom Domu naroda.
Konaković je na Facebooku napisao: “Sve njihove laži razbijamo istinama. Jutros je ekipa u Posavini potpisala listu za Dom naroda. Laži režimskih novinara I medija kako je zastupnik PDA podržao listu SDA trajale su jedan dan. Propaganda kako “završavaju” ljude se urušava i taj koncept laži nikako ne može pobijediti istinu. Nadomak smo velike pobjede i odlaska u dugotrajnu opoziciju ovog kriminalnog režima!”, napisao je Konaković. Narod i pravda je jedna od stranka okupljenih u tzv Osmorku koji učestvuju u pregovorima za formiranje vlasti nakon održanih Općih izbora u oktobru.