Efendić nije ostao dužan Mijatoviću: Uzalud će mu biti, to što je nametnut odlukom OHR-a…

U isto vrijeme ovaj dopredsjednik HDZ-ove i “Trojkine” Vlade Federacije BiH stalno poziva javnost u Federaciji BiH da Dodiku ništa ne odgovara, da ga ignoriše, jer ga navodno svaki odgovor na njegove prijetnje o podjeli države “hrani”

Predsjednik SBiH i načelnik Općine Novi Grad Sarajevo Semir Efendić reagovao je brzo putem svog Facebook profila.

Vezani tekst:

– Vojin Mijatović je prije nekoliko godina svome tada stranačkom kolegi Hakiji Mehonjiću rekao da će doći u Srebrenicu da ga zakolje. Večeras ponovo nešto prijeti. U isto vrijeme ovaj dopredsjednik HDZ-ove i “Trojkine” Vlade Federacije BiH stalno poziva javnost u Federaciji BiH da Dodiku ništa ne odgovara, da ga ignoriše, jer ga navodno svaki odgovor na njegove prijetnje o podjeli države “hrani”.

Dok tako eutanizira osjetila javnosti Federacije BiH prema Dodikovim nasrtajima, u isto vrijeme beskrupulozno nasrće na Efendića i sve one koji vide da je on agent Srbije i srbijanske politike u Bosni i Hercegovini. Uzalud će mu biti i jedno i drugo. To što je nametnut odlukom OHR-a za dopremijera Fedeacije BiH ne znači da građani Federacije ne znaju i ne vide o kome se radi. Imaju oni odavno i ime za takve…”, naveo je Efendić.

– Vojin Mijatović se okrenuo lokalnim izborima: Efendić će biti “pometen”.