DVA ZAČINA RAZMUTITE U VODI I POPIJTE NA PRAZAN STOMAK UJUTRO: Očistićete crijeva od otrova i ojačati imunitet

 

Savršen spoj moćnih sastojaka

Lišće od drveta nim, poznatog i kao indijski jorgovan, vijekovima se koristi u ajurvedi i veoma je cijenjeno zbog svojih ljekovitih svojstava, među kojima su i antivirusna, antibakterijska i antialergijska.

Ako čudesnom nimu u prahu dodamo isto tako ljekovitu kurkumu, dobićemo savršen spoj moćnih sastojaka napitka koji se tradicionalno koristi u Indiji, a preporučuje ga i Sadhguru. Nimu i kurkumi dodajte malo tople vode i meda i pijte ujutru, na prazan stomak. On čisti organizam i sve naše ćelijske strukture, a jača i imuni sistem. Probavni trakt oslobađa svih nagomilanih štetnih činilaca koji izazivaju brojne zdravstvene tegobe i bolesti. Nakon što očisti organizam, napitak šalje neophodnu energiju do svake naše ćelije, dajući nam živost i novi elan.

Osim u vidu napitka, od nima i kurkume mogu se praviti male kuglice koje se sažvaću i nakon toga popije čaša tople vode, a mogu se dodati i u jela. Za doziranje nima i kurkume neophodno je konsultovati ljekara i stručnjake za ishranu, a najbolje je da ove dvije biljke koristite u prahu, piše Alo.rs.

 

adminhttp://www.korisnisavjet.com