DOMAĆI LIJEK ČUVENOG DOKTORA AMOSOVA: Smanjuje rizik od srčanih bolesti, reguliše krvni pritisak i uklanja holesterol!

 

Ovaj domaći lijek kreiran od strane čuvenog ruskog hirurga Amosova je prava riznica vitamina, antioksidanasa i minerala neophodnih za pravilno funkcionuisanje organizma.

Amos pasta njeguje i jača srčani mišić, liječi vaskularni sistem i jača imunitet.

Danas svi posežu za lijekovima koje nude farmaceutske kompanije, zaboravljajući da su mnogo efikasnija sredstva ona prirodna.

Doktor Amosov razvio je čitav sistem za održavanje zdravlja. Nikolaj Amosov je spasio na hiljade života ljudi koji su bolovali od kardiovaskularnih bolesti.

Godine rada sa pacijentima koji su imali problema sa srcem su ga inspirisale da napravi domaći lek koji uklanja sve simptome. Amosova pasta je lijek koji svako treba da ima u svojoj kući.

Za ovaj lujek biće vam potrebno:

500 gr oraha
500 gr suhog grožđa
500 gr suhih kajsija
500 gr suhih šljiva
500 gr suhih smokava
Kašika meda
1 limun

Sameljite sve satojke, dobro ih izmešajte pa dodajte kašiku meda i iscijedite limun. Ukoliko je smesa previše gusta, zagrejte je na ringli kao biste mogli da napravite homogenu smjesu.

Dobijenu smjesu rasporedite i male tegle. Liek će biti dobar za upotrebu u narednih 6 mjeseci.

Ovako se koristi lijek:

Doktor Amosov preporučuje da jednu kašiku pojedete 30 minuta prije doručka i jednu 30 minuta prije večere.

Ovaj lijek mogu da konzumiraju i deca starija od 3 godine, s tim što je doza u tom sluičaju jedna kašika dnevno.

Kombinacija orašastih plodova i suvog voća ima veliku ulogu u odžavanju zdravlja srca, kaže doktor.

Prednosti upotrebe ovog lijeka:

Pogoduje cijelom organizmu. Značajno smanjuje rizik od srčanih bolesti i vaskularne skleroze. Poboljšava centralni nervni sistem, reguliše krvni pritisak, sprečava trombozu i stvaranje ugrušaka. Bioaktivne supstance uključene u mešavinu aktiviraju elastičnost krvnih sudova i uklanjaju holesterol. Mješavina povoljno djeluje na digestivni trakt, aktivira crijevnu funkciju i jača cijelo tijelo.

Blagotvorni vitamini i mikroelementi koje sadrži aktiviraju odbrambeni mehanizam i odlična su prevencija od zaraznih i virusnih bolesti, naročito u toku jeseni i zime.