DOKTORI POTVRDILI:Evo kako sam se u potpunosti izlijecila od raka sa ovim sastojcima 100%

 

… bolest uz pomoć sastojka koji je prisutan u gotovo svakoj kuhinji. Ona sada vodi potpuno normalan život bez potrebe za napornim tretmanima.
Doktori tvrde da je ovo prvi put da je pacijent uspio da se oporavi od opasne bolesti koristeći običan začin nakon što konvencionalni medicinski tretmani nisu dali rezultate.

Kada se bolest počela širiti velikom brzinom kroz njeno tijelo usprkos tome što je prošla tri ciklusa kemoterapije i četiri transplantacije matičnih ćelija, šezdesetsedmogodišnja Demeneke počela je da uzima osam grama kurkumina svaki dan. U pitanju je jedan od glavnih sastojaka začina kurkume.

Rak, koji se uglavnom završava smrtnih ishodom u roku od pet godina, stvarao je nepodnošljiv bol u leđima kod Demeneke.

Kada je naišla na mogući lijek na internetu 2011. godine, odlučila je da ga isproba kao posljednju nadu. Iako su tablete kurkumina skupe – 60 eura za 10 dana, sudeći po rezultatima isplate se.

Sudeći po našim saznanjima, ovo je prvi slučaj u kojem je kurkumin pokazao rezultate kod progresivne bolesti u odsustvu tradicionalnih tretmana, tvrde njeni doktori u radu objavljenom u Britanskom medicinskom žurnalu.
Oni tvrde da ovaj začin može da zaštiti ljude od nekoliko vrsta raka, kao i Alchajmerove bolesti, bolesti srca i depresije.

Usprkos tome što je kurkumin poznat po svojim anti-upalnim svojstvima, liječnici ga ne prepisuju pacijentima jer njegova efikasnost nikada nije obimno testirana na velikom uzorku ljudi.