Čula je buku sa tavana, popela se, a tamo je dočekao – šok (video)

Jedna žena iz Pitsburga primetila je čudne aktivnosti u svom domu. Neke stravi su nedostajale, na podu u podrumu pronašla je ćebe, a daska wc šolje bila je podignuta. Međutim, ignorisala ih je neko vreme iz straha da ne ispadne paranoična. Htela je da pozove policiju ali onda je pomislila: ‘Šta bih im rekla, da je ćebe u podrumu?’.

– Intuicija mi je govorila da to ima veze s mojim bivšim dečkom Kerijem Kokucijem, ali nisam htela da ispadnem paranoična – rekla je za američke medije žena čiji identitet nije objavljen.

Žena je 20. aprila čula buku sa sprata i odlučila da vidi o čemu je reč. Mislila je da buku stvara njena mačka, ali kada je otvorila vrata sobe, njen bivši dečko stajao je nasred prostorije. Krenuo je prema njoj i zgrabio je za lice.

– Srećom, moje ćerke tada nisu bile kod kuće – rekla je žena novinarima.

Uspela je da se otrgne iz ruku nasilnika i pozove 911. Ubrzo je stigla policija koja je Kokucija pronašla kako se krije ispod hrpe odeće.

Policajcima je rekao da je živeo na tavanu najmanje tri nedelje jer je beskućnik. Međutim, on je imao zabranu prilaska svojoj bivšoj devojci koju je zlostavljao.

Kokuci se nalazi u pritvoru gde čeka da mu odrede datum izlaska pred sudiju.