BEOGRADSKI TABLOIDI GRME: “U toku je specijalni rat protiv predsjednika Vučića!”

Glavni urednik Informera Dragan J. Vučićević oglasio se danas na Twitteru povodom “sve većeg pritiska dela opozicije na predsednika Srbije”.

Vučićević, čije stavove je prenio i tabloid pod njegovom uredničkom palicom, nema dilemu da je u toku opšti specijalni rat protiv Aleksandra Vučića i da zbog toga treba ići na izbore.

“I ‘poljoprivrednici’ slučajno, jelte, i sasvim spontano rešili da BAŠ SADA protestuju. Traže subvencije 300 evra po hektaru. Pa, to je više od 1.200.000.000 evra! Odakle? Baš ih briga. Mora! Oni rešili. Jasno je, dakle, u toku je opšti specijalni rat protiv Aleksandra Vučića. Zato, na izbore!”, napisao je Vučićević i dodao:

“Ovo što danas i ovde gledamo jeste dovođenje čitave zemlje u nemoguću situaciju. Lešinarenjem i zloupotrebom ubistava dece, a sada i ‘spontanim’ protestima poljoprivrednika koji postavljaju nemoguće uslove planski se urušava država. Jedini logičan izbor zato jesu – vanredni izbori…”

Prema njegovim riječima, na tim izborima treba “što prije to bolje da se prebrojimo i odlučimo šta i kako dalje”.

“Pa, ako je u Srbiji zaista više onih koji misle da bi Đilas sa sve Bakićem, Milivojevićem i Milovanom Brkićem bolje vodili državu i više uradili za Srbiju od Vučića, onda neka oni vladaju…”

On je ubijeđen da “lešinari” nisu u većini i da većinska Srbija mora da nastaviti da radi i gradi:

“Ali, ako ‘lešinari’ nisu u većini, a ubeđen sam da nisu, onda će oni morati da puste većinsku Srbiju da radi i gradi. Dakle, vanredni izbori! Što pre! A ako je neko zaista mislio da na silu, nekim novim ‘Majdanom’, otima vlast u Beogradu, biće da se taj ozbiljno za*ebao. Toliko”, poručio je Vučićević, blizak prijatelj predsjednika Srbije, Aleksandra Vučića.